Assalamualaikum,

Dalam previous entry, Maria ada ceritakan faktor biasa yang menyebabkan orang mudah menjadi obes. Masalah ini dihadapi oleh ramai orang termasuk Maria sendiri dalam usaha untuk maintain berat badan. Boleh baca full entry di sini.

Kini, Maria yakin yang masalah-masalah yang Maria hadapi ini boleh diatasi dengan pemakaian Premium Beautiful Corset. Bagaimana caranya?

1) Mengawal Pengambilan Makanan



Bayangkan kita berada di sebuah majlis buffet yang penuh dengan makanan yang sedap-sedap. Biasanya kita akan mudah untuk terikut dengan selera makan. Kalau boleh semua makanan nak try, walaupun sebenarnya perut dah penuh dan dah takde space. Kalau lah hari-hari macam ni, takpun paling kurang seminggu sekali...hmm..agak-agak senang tak kita nak control berat badan kita? :)

 

Dengan memakai Premium Beautiful korset, terutamanya Waist Nipper (bengkung), kita akan dapat mengawal pengambilan makanan. Bayangkan bila dah terlebih makan, Waist Nipper kita mesti akan rasa ketat di bahagian perut dan membuatkan kita mengah.

Dalam keadaan macam ni, takkan kita nak buka Waist Nipper dan teruskan makan kan? Most probably, walaupun selera kata mau makan lagi, tapi perut akan kata "sudah cukup sudah..cukup sampai di sini saja"...so kita pun akan stop makan. Kan bagus tu. Heheh..

Lelaki pun boleh pakai Waist Nipper ni tau. Sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah 'boroi' macam kat bawah ni..



2) Sebagai Reminder Bila Berat Badan Mula Bertambah

Pernah tak anda rasa anda makan macam biasa je, tapi tiba-tiba tak sedar berat badan bertambah sehingga 3-4 kg? Dan biasanya anda cuma mula sedar bila ada orang yang tegur akan perubahan badan anda. Yang sedihnya bila saat anda tersedar tu, biasanya dah terlambat, dan berat badan telah pun naik dengan banyaknya. Maria dah pun ada pengalaman yang tak best macam ni.


Dengan pemakaian korset setiap hari, kita dapat memastikan bentuk badan kita sentiasa maintain atau pun akan lebih mengecil. Bila tiba-tiba harini kita pakai corset dan rasa macam ketat sikit daripada biasa, maka kita dah tau yang kita perlu mula mengambil LANGKAH BERJAGA-JAGA dari awal lagi, seperti mengawal pengambilan makanan berlemak dan mula tambah kan senaman.

2) Pemakaian yang Konsisten

Kalau dalam kes mengawal pengambilan makanan berlemak, senaman, makan ubat kurus atau pakai krim pelangsingan badan, memang biasa orang akan cakap susah nak konsisten.

Tapi, pernah dengar tak wanita yang tak boleh konsisten pakai baju dalam, especially pada waktu siang? Agak pelik je bunyinya tu kan....


Premium Beautiful ni adalah sebagai PENGGANTI BAJU DALAM WANITA, iaitu Long Bra dan Long Girdle. Cuma ada tambahan Waist Nipper sahaja, yang hanya mengambil masa tak sampai seminit pun untuk dipakai.

Cuma perlu pakai corset ni minimum 8 jam setiap hari, so biasanya kita akan pakai setiap hari pada waktu bekerja. Jadi cuma perlu beli 1 set sahaja, boleh pakai setiap hari, dan yang paling penting, ada LIFETIME WARRANTY. Jika terkoyak atau cangkuk tercabut, boleh hantar repair for FREE.

Nak cuci pun sangat senang. Selepas balik kerja, bila nak mandi, buka dan rendamkan dalam air sabun selama setengah jam. Bilas, dan sidai bawah kipas angin sepanjang malam. Esok pagi dah kering dan boleh pakai macam biasa. As SIMPLE as that...

Bagi mereka yang ada masalah mudah naik berat badan, susah untuk maintain berat badan yang ideal, apa kata cuba pakai Premium Beautiful corset ni. Para suami, boleh hadiahkan untuk isteri anda yang ada masalah berat badan. Sayangilah isteri anda dan gembirakan hatinya ye :)

Maria sendiri dah cuba, and Alhamdulillah it works for me! Anda bila lagi? :)


WEAR IT, FEEL IT AND BELIEVE IT

ITS PROVEN...!!

FREE CONSULTATION AND FREE TRIAL

"I am an authorized dealer of Premium Beautiful Corset, I'm well trained and experienced, I will give u professional consultation to meet the best of your requirement and expectation"


Contact Me Now!

Kam Maria
019-259 2731 (Call, SMS, Whatsapp)
come_maria@yahoo.com
FB: Kam Maria

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top