Assalamualaikum,

Alhamdulillah. Sekarang ni Premium Beautiful corset memang mendapat sambutan yang hangat. Ramai customer yang menghubungi Maria untuk bertanyakan tentang Premium Beautiful ni. Maria yakin, selagi adanya WANITA dalam dunia ni, selagi itulah Premium Beautiful ni akan ada permintaan.

Semestinya semua wanita nak jadi SIHAT & CANTIK kan. Bagi yang dah berkahwin, cantik tu bukan untuk orang lain, tapi untuk suami jugakkan. So kepada suami-suami semua, jangan hanya pandai KOMPLEN  je kalau body shape isteri anda dah lari..especially bila dah beranak-pinak. HARGAILAH ISTERI ANDA yang dah bersusah-payah melahirkan anak-anak anda, ingat senang ke?

Jadi, cuba usaha untuk bantu isteri anda dapatkan bentuk badan yang diidamkan...ok? Thanks so much to my hubby Firdaus, sebab sudi sponsor Maria pakai Premium Beautiful ni. Sekarang ni ramai orang tegur Maria dah kurus dan nampak macam belum kahwin, walaupun baru 2 bulan bersalin anak kedua! Alhamdulillah :-)

Kali ni Maria nak bagitau macam mana cara nak ukur untuk tentukan size dan harga Premium Beautiful. Untuk makluman semua, HARGA BERGANTUNG KEPADA SIZE. Lebih besar size of course la lebih mahal.

Jadi untuk memudahkan, sebelum anda bertanya tentang harga, kita boleh jumpa untuk ukur size badan anda. Ataupun kalau anda boleh ukur dulu badan sendiri, lebih bagus. So Maria boleh terus check harga, dan bawa size yang sesuai untuk anda cuba pakai.

Di bawah ni adalah ukuran yang diperlukan untuk tentukan size:-



Sila berikan size anda seperti berikut dalam unit centimeter (cm) :-

1. Bust / Puncak dada : ______ cm
2. Underbust / Bawah dada : ______cm
3. Waist / Pinggang : _____ cm
4. Hips / Puncak Pinggul : ______ cm

Lepas dapat ukuran, boleh email / sms / whatsapp / pm Maria, dan Maria akan pastikan size yang sesuai dengan anda beserta harganya ye..

Oh ya, kenapa kami perlukan semua ukuran ni? Sebab Premium Beautiful ni adalah sangat EXCLUSIVE dan setiap piece sesuai untuk setiap individu yang mempunyai bentuk badan yang berbeza. Jadi tiada istilah standard size S, M, L, XL macam corset lain yang anda boleh beli di luar sana.

Premium Beautiful corset is suitable for all types of body shape.


Premium Beautiful Full Set

Jika anda berminat untuk mendapatkan atau mengetahui lebih lanjut tentang Premium Beautiful, boleh contact Maria. Agen kami ada di seluruh Negara untuk membantu anda.


WEAR IT, FEEL IT AND BELIEVE IT

ITS PROVEN...!!

FREE CONSULTATION AND FREE TRIAL

"I am an authorized dealer of Premium Beautiful Corset, I will give u professional consultation to meet the best of your requirement and expectation"

Call me: 019-2592731
Emel : come_maria@yahoo.com
FB : Kam Maria

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top