Assalamualaikum,

Malam ini, perjumpaan akan diadakan di Restauran Al Rawsha. Berhampiran Bulatan Kampung Pandan.

Perjumpaan antara saya dan pembaca blog ini yang 'teringin' nak tahu pasal ternakan ayam.

Hanya mereka yang sudah menghubungi saya melalui Facebook dan Phone dijemput hadir. Yang belum hubungi saya sebelum ini, kita jumpa lain kali ok.

Pada mulanya, saya jangka akan ada sekitar 10 orang. Tetapi, rasanya sekarang ni dah berbelas orang.

Hmm.. Nak tolak pun rasa tak sampai hati.Tak apa lah, kita jumpa malam ini.

Semoga, ilmu yang saya kongsikan dengan anda memberi manfaat untuk kita semua.

Wassalam

1 comments:

  1. As Salam Tuan, Next Meeting bila pula tu, x sabar nak joint sekali. Akhir kata, semoga kita semua dipermudahkan segala urusan dan diberi kejayaan di dunia dan akhirat, Insyaallah

    Dp: Rojiei Jalil, N9

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top