Assalamualaikum,

Pagi tadi, di KL sy sempat memasang spoiler kereta sy. Memandangkan kereta ni nampak tak cantik tanpa spoiler, so sy pun terpaksa memasang spoiler kereta ni lepas dah 4 bulan beli. Kalau nak beli yg original, Honda Modulor harga RM960. Dan kalau pasang di kedai luar yg tak original tapi bentuk yg sama, harga RM320. Memandangkan spoiler ni doesn't make any different sama ada original atau tak, dan beza harga yg tinggi so sy pun pasang yg tak original aja lah.


Pekerja sedang menebuk lubang dibahagian boot kereta sy. Mula2 nampak ngeri gak. Takut dia buat tak betul, naya aja...


Sedang testing lubang yg dah dibuat. Dan Alhamdulillah, fit.


Dan akhirnya siap dipasang dengan cantik. And nobody knows this spoiler is not original.

.

That's all. Wassalam

1 comments:

  1. now we know coz you publish in the blog hehehehehhehe

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top