Assalamualaikum,

Bila balik KL, jadual sentiasa padat. Susahnya nak slot in masa jumpa kawan2 di KL. Before this ada gak janji nak jumpa kawan kat KL. Last2 tak sempat sebab jadual di KL full. Minta maaf sesangat.

Disebabkan Maria tak der tempat nak shopping di Parit Buntar, so kena qada shopping di KL. Ni gambar2 kami jalan dan shopping di KL.


Sy sedang menolak Farees dlm kereta tolak. Suka giler Farees duduk dlm kereta ni. Before this, dia tak berani. Tapi kali ni suka gila. All the way duduk dlm kereta. Ni gambar masa kat Jaya Jusco AU2 yg terletak di belakang rumah Maria.



Di JJ, ada pulak tempat mainan utk kanak2. Sekali Farees masuk tak nak keluar. Dan habis kereta2 mainan ni dia nak test. Tapi sy tak bubuh duit pun, dia naik aja. Tak gerak pun. Sian dia..

Ni gambar di KLCC. Baru sy tahu kawasan di luar KLCC ada tempat utk mainan kanak2. Before this tak tahu pun kewujudan tempat ni.


Cantiknya gambar KLCC.


Taman mainan utk kanak2 yg teramat besar. Sesuai sgt utk ibu bapa bawa anak2 jalan dan main kat sini secara percuma.


Farees slide turun papan lungsur. Kat tempat ni pun ada swimming pool utk budak2 mandi secara percuma. So, boleh mandi jugak, make sure bawa baju mandi.


Dan Ummi pulak seperti biasa shopping handbag. Ni gambar kat ISETAN. Tapi, Ummi cakap "Apa barang beli barang di ISETAN".... Fuyooo... * Lawak ajer, Ummi tak ckp mcm ni pun. Hehhe..


Last2 Ummi beli beg di Harrods. Fuhhh... Harrods tu Ummi... Perghhhh. Kat Harrods London pun tak leh nak beli barang. Sekali beli beg di Harrods Malaysia...


Farees di Parkson KLCC. Naik mainan dan tak mau turun. Penat pujuk last2 baru dia turun.

.


Penat gak, puas berjalan. Hari hari macam ni, sy boleh kurus... That's all. Wassalam.

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top