Summary Update Summary Update

Assalamualaikum, Baru baru ni, masuk berita kawasan Parit Buntar dilanda ribut. Macam macam yg berlaku di sini. Allah nak uji hamba-hambanya...

Read More »
3/31/2011

Start Jual Ayam Start Jual Ayam

Assalamualaikum, Hari ni ayam di EP11 umur 36 hari. EP07 35 hari. So bad, CP dah start tangkap ayam and for me, I would say that it is too ...

Read More »
3/25/2011

Mengapa anda perlu menabung sekarang? Mengapa anda perlu menabung sekarang?

Lebih cepat anda kumpul wang, lebih cepat pulangan digandakan Ramai orang yang melengahkan pelan untuk menabung (atau melabur) dengan alasa...

Read More »
3/24/2011

Aduhai !!! Aduhai !!!

Assalamualaikum, Pagi semalam, sy berkesempatan utk pergi ke sebuah Hardware di Titi Serong. Masa sy tiba di sana, ada seorang pemuda Melay...

Read More »
3/23/2011

Mayday! Mayday Mayday! Mayday

Assalamualaikum, Petang semalam pukul 5.15 pekerja sy call sy. Dan dia tak buat miss call kali ni. Dia call direct. Meaning that something ...

Read More »
3/22/2011

EM EM

Assalamualaikum, Sejak dua menjak ni, sy kembali pakai EM. Sebab finally sy jumpa EM yg sy yakin berkualiti. Dulu sy ada pakai EM, tapi sy ...

Read More »
3/20/2011

Citer Farees Citer Farees

Assalamualaikum, Dah lama tak update blog. Puncanya, kabel phone sy ke komputer hilang. Dah puas cari tak jumpa jugak. Kalau update blog ta...

Read More »
3/20/2011

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Dah lama tak cerita pasal ayam di reban. Ayam di reban EP11 dah berumur 24 hari dan EP07 23 hari. So far Alhamdulillah. Ma...

Read More »
3/13/2011

Alhamdulillah & Innalillah... Alhamdulillah & Innalillah...

Assalamualaikum, Alhamdulillah dan Innalillah... Dah lama sy tak update blog ni. Dah berhabuk jadinya.. Dah beberapa org yg tegur personall...

Read More »
3/09/2011
 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top