Jual Ayam Jual Ayam

Assalamualaikum, Ntah apa mimpi CP, baru sebentar tadi dia org call utk tangkap ayam satu lori di EP11. Tak nampak hujung pangkal, tiba tib...

Read More »
7/31/2010

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Hari ni ayam umur 36 dan 35 hari. Biasanya sy timbang ayam pada umur 35 hari. Di EP11, semalam masa timbang ayam, berat ay...

Read More »
7/30/2010

Sumbangan Ramadhan II Sumbangan Ramadhan II

Assalamualaikum, Sehingga pagi ini, pukul 7.15 pagi, 28 Julai 2010, jumlah kutipan adalah RM80. Mereka yg menderma adalah RM10 + RM 50 + RM...

Read More »
7/28/2010

Sumbangan Ramadhan Sumbangan Ramadhan

Assalamualaikum, Entry kali ni adalah mengenai infak. Utk makluman semua, surau di depan rumah sy, Surau An Najah Simpang 4, Kg Kedah, Pari...

Read More »
7/27/2010

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Dah lama tak update pasal ayam. Nak update kalau tak masuk gambar tak best la pulak.. Sy tercari2 cable phone to laptop, t...

Read More »
7/21/2010

Cerita Ayam Cerita Ayam

Assalamualaikum, Cerita ni mengenai kawan sy, XXX dari Johor. Dia berkenalan dengan sy melalui blog ni. Dan selalu call sy bagi mendapatkan...

Read More »
7/19/2010

Fikirkanlah!! Fikirkanlah!!

Assalamualaikum, Entry utk kali ni, very simple. Ringkas. Kadang2, kita tak perlu tulis panjang2 utk bagi orang faham. Biar pendek, tapi ha...

Read More »
7/16/2010

Ubat Ayam Ubat Ayam

Assalamualaikum, Hari tu sy ada cerita pasal ubat ayam yg jenis baru sy beli dari penjual ubat ayam dari Ipoh. Ada 3 jenis ubat yg sy baru ...

Read More »
7/12/2010

Mega Structure Mega Structure

Assalamualaikum, Petang semalam, sy berkesempatan utk ke Bagan Serai. Bayar loan Bank Rakyat dan seterusnya berjumpa rakan penternak ayam.....

Read More »
7/09/2010

Sukat Tanah Sukat Tanah

Assalamualaikum, Pagi tadi, sy ke Bandar Baharu. Utk proses menyukat dan mencari batu perenggan. Tanah ni sy beli awal tahun ni. Dengan tuj...

Read More »
7/09/2010

Boleh Pandang...... Boleh Pandang......

Assalamualaikum, Boring2 petang ni.. ushar-ushar la kereta kat Mudah.com.my.... Banyak gila kereta ada jual kat situ. Pendek kata, siapa pe...

Read More »
7/07/2010

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Ayam hari ni di EP11 umur 11 hari dan di EP07 10 hari. Berdasarkan timbangan ayam pada hari ke 7, anak2 ayam ni menunjukka...

Read More »
7/05/2010

Kerja Di Surau Kerja Di Surau

Assalamualaikum, Lepas tukar mozek di kolah surau dan dinding surau, ada lebih pasir dan simen. Pihak surau minta sy turapkan lantai tepi s...

Read More »
7/05/2010

Tiada kenaikan harga ayam ladang Tiada kenaikan harga ayam ladang

Assalamualaikum, Artikel bawah ni sy ambil di Harian Metro. Adoyai, sy tak tau org yg bercakap tu tau tak apa yg dia bercakap. Macam mana d...

Read More »
7/03/2010
 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top