Assalamualaikum,

Atas permintaan seorang pembaca blog ni yg nak tgk gambar air terjun sy. This is the final touch dan boleh tengok hasil terakhir kerja2 menyiapkan air terjun ni.

Pekerja sy sedang menanam pokok2 kecil di tepi2 air terjun utk menambahkan kecantikan air terjun ni.
Pokok rumput menjalar pun kami tanam juga. Pokok yg berjuntai2...

Close up air terjun yg dah siap. Alhamdulillah, mula masa pasang cermin atas simen tu air terjun macam senget sket.. Tapi lepas di adjust, Alhamdulillah, air terjun turun dengan sekata. Dengan dihiasi pokok2 kecil di tepi kolam air terjun tu.. Menambahkan keindahan air terjun ni...

Kesinambungan dari atas sampai bawah. Kalau ikut lukisan tu, dari atas tu adalah air terjun.. Sampai ke kolam dan kemudian air terjun yg real pulak turun.. Perghhh... Cayalah...
.
Projek ni sy buat di reban ayam saya. Tempat sy berehat. So, boleh la mencari ketenangan dan kedamaian di sini nanti. Reban ayam ku.. Syurga ku...
.
Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top