Assalamualaikum,

26 April, kami bertolak pulak dari Medinah ke KL. Penerbangan yg kami naiki SV836 akan singgah di Riyadh dulu utk menaikkan penumpang sebelum bertolak ke Kuala Lumpur. Kalau dulu, perjalanan direct dari KL ke Jeddah mengambil masa 8 jam, kali ni disebabkan transit di Riyadh, penerbangan ni mengambil masa hampir 10 jam.

Skrin tempat kami check in di Medinah Airport

Gambar kenangan dengan Dr Nazri dan Mortin

Air zam2 dan beg-beg jemaah yg nak di check in

Kami dlm bas dari airport menuju ke kapal terbang

Makanan di atas kapal terbang

Di atas kapal terbang. Masa ni rasanya di Klang... Baru nak sampai Malaysia

Landing di KLIA

Naik train dari terminal ke Balai Ketibaan

Jemaah menunggu beg di KLIA

Kak Lang dan Zikrie yg menyambut kami di KLIA
.
That's all.. Wassalam

2 ulasan:

  1. salam firdaus & maria, got here via firdaus' facebook. congrats to both of u, dah selamat kembali dari umrah. seronok baca cerita2 u all kat sana, walaupun tak habis baca semua lagi.. hahaha!
    moga terus mendapat keberkatan hidup dari-Nya, inshaAllah.

    BalasPadam
  2. Sy upload semua citer2 ni pun semata2 nak menaikkan semangat mereka yg belum ke sana utk berusaha dan berazam utk ke sana... Skrg, tengah azam nak gi haji pulak....

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top