Assalamualaikum,

Sorry la, ramai yg dtg blog ni, tapi sy tak sempat nak update. Dlm 2 bulan, akan ada 10 hari yg sy betul2 sibuk. Time jual ayam. Dan skrg sy memang sibuk sket. Tak sempat nak bukak komputer pun..

27hb May lepas, Farees genap setahun. So, Ummi Farees pun beria2 beli Cup Cakes utk birthday Farees. Farees tak makan pun, Ummi Farees yg makan banyak...

Kami bertiga depan cup cake. 5-6 kali ambil gambar, ni yg terbaik. Punya susah nak ambil gambar sebab Farees asyik nak pegang kek aja...

16 biji Cup Cakes.. Harga RM40. Hmmmm...

Close up nama Farees..

Close up gambar kek. Cantik gak la.. Sedap jugak. Not bad..

Birthday boy baik aja makan kek... Farees yg nak makan, Ummi yg buka mulut lu...
.
At one year old, Farees dah nak start belajar berjalan. Bertatih memang dah laju. Vocab dia pun dah banyak. Dah banyak yg dia kenal. Mana Farees, mana Ummi.. mana Opah.. Fan, Lamp, Cat, Fish.. dan macam2 lagi...
.
Oklah.. That's all for now. Moga Farees menjadi anak yg soleh.. Dan menjadi insan yg bertakwa, berjaya didunia dan di akhirat. Amin...
.
Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top