Assalamualaikum,

Ni gambar terbaru apa yg berlaku di reban. Sy skrg dlm proses nak buat toilet baru utk pekerja sy. Dan juga sy nak buat ruang solat utk driver lori dan para pekerja sy utk menunaikan solat. Memang dah plan lama nak buat surau kat reban ayam sy, tapi masalah kewangan membantutkan plan sy ni.

Memandangkan Allah bagi rezeki lebih pusingan lepas. Apa salahnya, sy belanja sket utk memudahkan orang ramai menunaikan solat. Mudah2an, niat suci sy ni mendapat restu dari Allah.. Amin..

Ni tapak utk buat toilet baru dan surau...

Bata dan pasir serta simen dah sampai..

Pekerja sy tengah korek lubang utk buat beam.

Pekerja tengah naikkan tiang dan siapkan beam konkrit...
.
Tu jer update buat masa ni, lain kali update lain. Wassalam...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top