Assalamualaikum,

Semalam, 7 Januari 2010... Genaplah 3 tahun sy dan isteri bergelar suami isteri... Hmmm.. Begitu pantas masa berlalu... Pejam celik pejam celik.. dah 3 tahun... Alhamdulillah.. sepanjang 3 tahun perkahwinan kami ni... so far kami hidup dengan aman dan bahagia... jarang jarang sangat bergaduh... Alhamdulillah... Sy bersyukur dikurniakan isteri yg penyayang... baik hati.. dan yg penting sekali solehah...

Utk entry kali ni... sy masukkan gambar2 majlis perkahwinan kami di Parit Buntar... Plannya nak masukkan gambar nikah dan reception di KL... tapi nak upload gambar2 ni... lama sangat.. Hanya gambar kenduri di Parit Buntar yg sempat di upload....

Persiapan di awal pagi... Hiasan kereta dan pintu gerbang belon tu disumbang oleh sahabat sy... Leong Chee Choy....
Hmm... Kek 5 tingkat ni turut disumbangkan oleh Leong Chee Choy.... Mula2nya.. dia kata dia nak sponsor kek... Dia tanya sy nak kek berapa tingkat.. Sy jawap la kek 3 tingkat.. Tapi, bila sampai saja di kedai.. Dia terus tanya tauke kedai tu... "You boleh buat kek paling tinggi berapa tingkat?" Bila Tauke kedai tu jawap 5 tingkat.. Terus dia order kek 5 tingkat ni... So far, sy tak pernah lagi tengok kek kahwin 5 tingkat yg semuanya boleh dimakan.. Biasanya kalau kek yg tinggi2 ni.. kek dummy aja....

Banner ni kena sponsor gak... Pendek kata.. masa sy kahwin dulu.. hampir kesemua perbelanjaan kenduri di Parit Buntar sy di sponsor... In total member sy sponsor RM10k..... Thank you Leong...

Outdoor shooting... Kat kawasan belakang rumah...

Nasib baik cuaca hari tu baik.... Alhamdulillah.. gambar2 pun cantik... Mungkin sebab pengantin dia pun cantik2 gak kot.. Hhehehe....
.
To my wife... I love you so much.. Happy 3rd anniversari.... Thanks for being the most wonderful wife in this world to me... May we will always live in full of barakah... In this world and hereafter.... Amin....
.
Wassalam..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top