Assalamualaikum,

Tadi sy ke CP, ambil statement pusingan lepas.. Alhamdulillah.. another good achievement...

Masa sy pi, GM CP ada kat situ.. Dan dia cakap tahniah kat sy sebab manage to get above one ringgit again... Dan Ass. Manager cakap la yg dah 8 pusingan sy perform macam ni... Ingatkan GM nak kata good.. Tapi, GM tu kata "That's still not that good.. I ada farmer di Kapar achieve above one ringgit for 40 cycles".... Perghhhhhhhhh......... 40 pusingan untung lebih dari seringgit setiap pusingan.... Mak datuk.... Tinggi gila... Dan farmer ni kalau dapat RM1.20 dia akan cakap untung kurang kali ni.. Dia punya standard untung setiap pusingan RM1.60.... Aduh... Macam mana la nak buat macam tu..

Sy pi CP sebab nak bincang bila ayam anak ayam nak masuk. Then CP decide suruh sy masuk anak ayam on 19 dan 20 Oktober. Ayam dijangka keluar start 25 November. 2 hari sebelum raya. Cek CP belum sampai lagi, mungkin dalam 2 minggu lagi baru dapat cek pusingan lepas. So, skrg ni guna duit yg pusingan lepas punya lah...

Oklah.. Wassalam

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top