Assalamualaikum,

Hari ni ayam di EP07 dah umur 39 hari. Ada lagi balance 7500 lepas habis tangkap hari ni. Semalam CP janji nak hantar 4 lori, tapi datang 3 lori. Hari ni sekali lagi CP janji nak hantar 4 lori, tapi yg datang 3 lori aja. Dah la 3 lori, yg datang tu semuanya lori2 kecil. 3 lori pada zahirnya, tapi hakikatnya macam 2 lori aja yg datang. Lori first 143 bakul, lori kedua 85 bakul dan lori ketiga 99 bakul. Hmmm... Sebiji lagi lori dari Kelantan cancel masuk.

Melihatkan trend CP skrg ni, rasanya 2 hari lagi pun belum tentu habis. Market gila slow skrg ni. Apa mau buat. Tak pa la, biarla CP clearkan ayam ni slow2.

Habis ayam ni, sy nak balik KL. Mungkin balik KL hari Jumaat - Selasa ni. Insya Allah.

Oklah... That's all for now. Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top