Assalamualaikum,

Tgk gambar ayam kat bawah ni.. Cuba teka apa yg pelik pasal ayam ni.. Sampai sy masukkan gambar ni dlm blog...

Apa yg pelik dengan ayam ni? Sebenarnya, inilah ayam berkaki 3 yg sy cerita dlm entry sy dulu..
.
Ayam berkaki 3 masa baby.....

Masa besar, ni la gambar ayam berkaki 3 ni...
.
Masa sy tgk ayam ni first time, lepas ambil gambar, sy suruh pekerja sy lepaskan balik ayam ni ke dalam reban. Lepas tu, masa suruh depa cari balik ayam ni, dah tak jumpa... Dan ayam ni hanya jumpa balik masa tangkap ayam hari tu... Dan sy pun masukkan gambar ayam ni dlm blog...
.
Sama-sama kita mengkagumi kekuasaan Allah.... Allah mampu dan berkuasa utk melakukan apa saja...
.
Wassalam

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top