Assalamualaikum,

Ni gambar kenang-kenangan.... Comel tak Farees... Nak ambil gambar ni memerlukan lighting dan position yg betul... Kena mood baby pun baik.. Baru boleh dapat hasilkan yg terbaik macam kat bawah ni...

Farees masa umur 7 hari.. Atas buaian... Punya la susah nak bagi dia duduk position ni....
Farees tengah memikirkan masa depan.. Tengah fikir masalah ummah....

Tertidur atas pasu Opah..... Masa ni dia ngantuk gila....

Ni posisi lain pulak dlm pasu tu.... Kena main ngan lighting....
.
Kepada semua ibu bapa, ambil lah gambar yg terbaik masa baby kecil... Senang masa besar nanti dia boleh tengok gambar masa dia kecil...
.
Oklah.. Wassalam
.
* Sebenarnya, gambar kat atas ni bukan gambar Farees... Cerita2 di atas hanyalah rekaan semata2.. Tiada yg benar melainkan tidak benar belaka... Gambar2 tu jumpa kat internet aja... Saja buat gimik sket.... Jangan marah aaa....

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top