Comel Tak Farees Comel Tak Farees

Assalamualaikum, Ni gambar kenang-kenangan.... Comel tak Farees... Nak ambil gambar ni memerlukan lighting dan position yg betul... Kena mo...

Read More »
6/28/2009

Solat Istikharah Solat Istikharah

Assalamualaikum, To all readers, please read till end... Banyak pengajaran yg boleh kita ambil.... Betapa pentingnya Solat Istikharah dala...

Read More »
6/26/2009

Baby Stroller Baby Stroller

Assalamualaikum, Nasib baik la Maria tak tengok stroller ni hari tu.. As Stroller Transformer Bicycle

Read More »
6/26/2009

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Ni update pasal ayam. Ayam di reban EP11 dah umur 10 hari today. EP07 umur 8 hari. Masa timbang ayam umur 7 hari as per be...

Read More »
6/26/2009

Alhamdulillah... Terima Kasih Semua Alhamdulillah... Terima Kasih Semua

Assalamualaikum, Alhamdulillah... Kenduri Akikah Farees berjalan dengan lancar. Utk kali ni, kenduri akikah juga untuk sepupu2 Farees di KL...

Read More »
6/21/2009

Cukur Rambut Farees Cukur Rambut Farees

Assalamualaikum, Bermula di bahagian sisi hadapan Dah bersih sket... Tara.... Dah siap.. Farees dah siap mandi... Dah handsome boy.. D...

Read More »
6/19/2009

Esok Kenduri Akikah Farees Esok Kenduri Akikah Farees

Assalamualaikum, Lembu utk Majlis Akikah Farees esok dah selamat disembelih. Utk makluman semua, Majlis Akikah esok turut disertai oleh sep...

Read More »
6/19/2009

Update Stor Update Stor

Assalamualaikum, Dulu kerja2 buat stor tergendala sebentar sebab semua pekerja sibuk tangkap ayam dan kemudian bersihkan reban. Skrg ayam d...

Read More »
6/19/2009

Tengok-Tengok Tanah Tengok-Tengok Tanah

Assalamualaikum, Dlm minggu ni, sy sibuk sket.. Sy memang dah beli tanah di Selama untuk perancangan masa depan kalau kalau nak tambah bila...

Read More »
6/19/2009

Subhanallah - Ayam Kaki Tiga Subhanallah - Ayam Kaki Tiga

Assalamualaikum, Bukti-bukti kebesaran Allah. Sama-sama kita saksikan kehebatan Allah dalam penciptaan-Nya. Moga kita dapat ambil iktibar.....

Read More »
6/18/2009

Update News Update News

Assalamualaikum, Dah lama sy tak update, minta maaf. Sibuk sket skrg ni.. Nak uruskan hal kenduri akikah hari Sabtu ni. Dengan kehadiran an...

Read More »
6/18/2009

Jemputan Majlis Akikah Farees Jemputan Majlis Akikah Farees

Map Ke Rumah Muhammad Farees Utk Majlis Akikah... . Assalamualaikum, Sy dengan sukacitanya nak menjemput semua reader blog ni utk ke Majlis...

Read More »
6/12/2009

Org Kaya Perlu Zuhud... Org Kaya Perlu Zuhud...

Dunia ini Allah punya segala-segala yang ada di dalam dunia ini pun Allah punya. Bahkan kita manusia ini pun Allah yang punya. Justeru itu p...

Read More »
6/11/2009

Keinsafan Keinsafan

Artikel kali nie panjang sikit tapi kami mintak-mintak sangat anda baca. Memang tersentuh jiwa raga baca cerita Malek Noor dan kisah insaf d...

Read More »
6/11/2009

63 petua bahagia 63 petua bahagia

TANPA sebuah persefahaman, tidak mungkin istana yang dibina menemui kebahagiaan sebagaimana diharapkan..Biar berjuta halangan merentangi nam...

Read More »
6/11/2009

Never Give Up Never Give Up

Assalamualaikum, . Utk reader yg belum pernah tgk lagi video ni, you can view. Very nice video. Sy dah masukkan dulu, tapi... sebab sy rasa...

Read More »
6/10/2009

Mau Rajin... Mau Rajin...

Assalamualaikum, Cerita kali ni pasal sorang kenalan sy yg dulu hanya berkerja sebagai seorang driver lori ayam.. Tapi kali ni dah bergelar...

Read More »
6/09/2009

Thing That Have Change..... Thing That Have Change.....

What changes when you have a baby? A better question may be: What doesn't change? Here, writer and mom Rebecca Woolf lists her most nota...

Read More »
6/08/2009

Untung Ayam Yg Lepas Untung Ayam Yg Lepas

Assalamualaikum, Baru2 ni, CP ada hantar statement EP11 dan EP07 utk pusingan yg lepas. Alhamdulillah, untuk reban yang sy dibawah jagaan ....

Read More »
6/07/2009

Update Ayam Update Ayam

Assalamualaikum, Skrg sy free, masa berehat. Setelah 45 hari bertungkus lumus membesar dan menjual ayam. 2 Minggu ni masa sy spend dengan F...

Read More »
6/07/2009

Happy Birthday !!!!! Happy Birthday !!!!!

Assalamualaikum, . Today, I'm 28 years old.... Thank you so much for those that wish me through sms. So, for this year, Farees is the be...

Read More »
6/06/2009

Bukan Mudah.... Bukan Mudah....

Assalamualaikum, Bukan mudah, menggapai bintang diangkasa..... Bukan mudah, mengubah mimpi jadi realiti..... Apa pun jua.... akan terbukti ...

Read More »
6/04/2009

Anak Ayam vs Anak Abi Anak Ayam vs Anak Abi

Assalamualaikum, Sy dah ada banyak experience jaga anak ayam... Dah bertahun sy buat kerja ni... Mcm2 pengalaman jaga anak ayam yg sy ada.....

Read More »
6/02/2009

Farees Discharge Farees Discharge

Assalamualaikum, Alhamdulillah, Farees dah keluar dari wad. Masa mula masa, reading Jaundice dia 12.8, utk badan saiz dia.. kene bawah 12.0...

Read More »
6/01/2009
 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top