Assalamualaikum,

Smlm my sister in law safely deliver her second baby at Ampang Putri Hospital. Her first was a boy. The second one also a boy. So, congrats to Kak Lang and Abg Hafiz for your second baby. Lupa nak tanya smlm, siapa nama baby baru tu?

And Abg Hafiz mesej to me smlm, dia dah setel. So, pas baton kat kita org pulak. Terus sy reply kat dia.. jgn pas baton tu kat sy lagi.. Pas dekat Abg Ngah ngan Kak Ngah dulu... Sbb lepas ni Kak Ngah di jangka bersalin dlm dua tiga minggu lagi. Lepas tu, baru Maria punya turn.

Jgn la pass baton tu kat kami awal2 ni. Kalau terkeluar awal2 ni, susah kerja...

Oklah.. tak sabar nak tgk gambar anak saudara yg baru.... To Kak Lang n Abg Hafiz... nanti emel la gambar baby yg baru... Apa reaksi Zikri dpt adik baru?

Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top