Update Update

Assalamualaikum, Dah lama tak update... Busy sket lately... 1) Ayam di dua2 reban dah masuk. Dan kali ni still mcm pusingan lepas. Minta d...

Read More »
4/26/2009

Waktu mustajab berdoa Waktu mustajab berdoa

Waktu mustajab berdoa BERDOA adalah otak ibadat. Begitulah besarnya kedudukan doa. Lagi banyak kita minta, lagi disayangi Allah dan ia berb...

Read More »
4/20/2009

Bukan Islam Pun Tahu Bukan Islam Pun Tahu

Assalamualaikum, Since benda ni dah jadi dua kali, sy rasa better to share with you all about this. Apa yg sy nak cerita kali ni, adalah.. ...

Read More »
4/19/2009

Performance Farmer CP Performance Farmer CP

Assalamualaikum, Since dlm CP ni transparent... Kita boleh tau performance farmer2 lain... Semuanya telus... Termizi Bukit Gantang - Reban...

Read More »
4/17/2009

Waiting For New Batch Waiting For New Batch

Assalamualiakum, Dah lama rasanya sy berehat lepas habis ayam. Dah puas jalan, dah puas duduk rilek... Sampai naik boring. Sementara tungg...

Read More »
4/16/2009

Congrats Kak Lang Congrats Kak Lang

Assalamualaikum, Smlm my sister in law safely deliver her second baby at Ampang Putri Hospital. Her first was a boy. The second one also a ...

Read More »
4/14/2009

Shopping Sakan Shopping Sakan

Assalamualaikum, 2 Minggu lepas, sy balik ke KL. Since ayam dah habis, so ambil peluang ni utk keluar dari Parit Buntar. Tgk dunia luar jap...

Read More »
4/14/2009

Rintihan Seorang Ibu Rintihan Seorang Ibu

Assalamualaikum, Baru baru ini, saya ada menerima satu panggilan telefon daripada salah seorang emak kepada member lama saya. Disebabkan...

Read More »
4/13/2009

Ayam Habis Ayam Habis

Assalamualaikum, Alhamdulillah.. Sujud syukur kpd Allah. Allah memberikan sy 1 pengalaman yg manis & pahit sepanjang musim ni. Dan sy r...

Read More »
4/03/2009

Siapakah Org Yg.... Siapakah Org Yg....

Siapakah orang yang sibuk? Orang yang sibuk adalah orang yang tidak mengambil berat akan waktu solatnya seolah-olah ia mempunyai kerajaan se...

Read More »
4/03/2009

Sket Lagi Sket Lagi

Assalamualaikum, Ayam sket ajer lagi nak habis. 2200 ajer balance. Skrg tengah tunggu lori dari Kelantan nak dtg sapu lau. Ayam ni saiz 2.1...

Read More »
4/01/2009
 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top