Assalamualaikum,

So, skrg lebih mudah. Utk mereka yg nak tgk in detail my bisness progress, you can watch the video clip below. Dlm video ni mcm summary apa yg sy dah buat dlm masa 4 tahun ni.

.

Harap membantu mereka yg berminat utk buat ternakan ayam. Sy sekadar mendorong dan memberi bantuan sekadar termampu. Nak tolong lebih2, sy pun susah. Bukan sy tak selesa utk cerita direct throuh phone atau dtg ke ladang sy, cuma utk makluman semua, hampir setiap minggu ada org yg dtg ke reban sy tanya pasal ternakan ayam daging ni. Dan bayangkan, sy kena spend 1-2 jam dan sy kena repeat cerita yg sama kepada semua org. Jadi sy rasa, bila sy cerita through blog ni, harap dpt memudahkan kerja sy sebab sy boleh cerita kpd semua org serentak.

.

And, what's next??? Sy plan nak tulis buku mengenai pengalaman sy buat projek ternakan ayam ni. Dlm buku ni nanti, akan ada detail A to Z pasal semua pengalaman sy. Lebih mudah utk kita semua faham. Susah senang kita jalankan projek ternakan ayam daging.

.

.

Sekian... Wassalam

1 comments:

  1. Tahniah. Saya berasa bangga dengan anak melayu yang boleh buat macam ni...

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top