Assalamualaikum,

Atas permintaan, aku tambah lagi gambar wedding Riza...

Tempat pengantin bersanding... Dua hati menjadi satu.... Cinta Riza dan Azreen Disatukan


Ketibaan pengantin lelaki.. Azreen berbaju merah.. Berjalan begitu laju.. Tak sabar sabar nak jumpa isteri tercinta... Abg pengapit pulak, bukan nak payungkan pengantin, payungkan diri sendiri... Adik baju merah kat belakang tu pulak tergamam sbb pengantin jalan laju sangat..



Team kompang, duduk bawah bumbung ajer.. Since masa pengantin sampai tu hujan.... Abg baju biru kat belakang tu punya semangat tepuk kompang... Yg kat tepi tu pulak.. asyik gelak ajer...


Sian Azreen.. Kat sini, kena pau ngan mak cik mak cik Riza.. Tgk dia.. dah letih kena pau, sampai kene sorok tangan kat belakang.... Yg pengapit Riza pulak, asyik dok cover muka Riza... Sian Azreen, tak leh tgk muka bini dia masa tu... Kene menjawab mcm2 ngan memakcik Riza.. Memakcik Riza yg lain memberi sokongan moral kat Azreen... punya ramai.. Kami pun kene duduk dari jarak jauh...


Setelah di pau denga jayanya oleh memakcik Riza. Akhirnya baru boleh duduk sekali... Baru nampak muka Riza D'Anggun senyum.. Tp kene blok dengan makcik tudung pink tu.. Lama aku tunggu makcik tu nak ubah kepala di, tak jugak.. so, gambar ni jer la yg ada...

Para tetamu lain, lepas makan pun semua parking bawah khemah sebab hujan.. Org yg baru dtg pun tak der tempat nak duduk..

Oklah.. ini ajer lah gambar yg dpt aku update utk wedding Riza.. kalau nak lebih2, kene minta dari Riza sendiri as dia nyer photographer siap import dari Perak lagi..
Wassalam

2 comments:

  1. :)

    patutnya ko amik video time kena tol tu...mesti best...

    ReplyDelete
  2. Tak leh zue, memakcik riza dah blok. Dia org semua cover Riza... Backing baiknyer... Utk memastikan proses mengepau berjalan lancar..

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top