Assalmualaikum,

Mlm ni, sy akan bergerak ke JB. Naik bas ajer. Save budget sket. Misi utama ke sana adalah utk pergi ke my best friend wedding. Riza Rina. Tempat di Taman Universiti, JB.

Walaupun kenduri dia hari Ahad, sy gerak mlm ni. Since dah jalan jauh, sy plan nak jalan ke Sg Rengit. Nak tengok reban pak su sy di sana. Dia bela ayam lagi banyak, 50 000 ekor satu pusingan.

This time, my wife tak ikut sekali sebab dia tak larat. Sian dia, kena tinggal kat rumah sekali ngan my parents.. Anyway, the plan is. I will arrive at JB in the morning, the pak su akan jemput di Stesen Bas. Mungkin lepas tu terus ke Sg Rengit. Visit reban. Then mlm tidur sana. Hari Ahad, pagi mungkin akan visit pak long di hospital. Then, tengah hari ke rumah riza. Petang balik ke KL, naik kereta ngan Shidan dan Shaz. Tiket bas balik dari KL pukul 11 mlm. Di jangka sampai ke Parit Buntar hari Isnin pagi, pukul 3.30 pagi. Please pray for my safety.

Oklah... I will update this blog after I came back.

Wassalam

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top